Strategie. Design. Communicatie

Dagelijks zijn wij vol passie bezig met communicatie. Met jouw communicatie welteverstaan. Zo helpen wij met het vertellen van jouw verhaal. Ondertussen heb jij de handen vrij om bezig te zijn met je eigen bedrijf of je eigen organisatie. Zo staat eenieder in zijn kracht.

Wij bedenken creatieve communicatiestrategieën voor klanten in verschillende sectoren en van diverse grootte. Wij maken voor jou de verbinding met medewerkers, klanten of andere doelgroepen die je wilt bereiken. Dit gebeurt online én offline, louter digitaal of vertrouwd op papier. De keuze is ruim en de klant bepaalt welk kanaal het beste past. Wij denken met jou mee en bieden inspiratie, of je nu een eigen magazine wilt uitgeven, social media wilt laten beheren, een nieuwe website wenst of een event wilt organiseren. Wij kunnen snel schakelen en houden de lijnen graag kort.

Ons team bestaat uit energieke en professionele vakmensen die ieder een eigen discipline en kwaliteiten hebben. Zo ben je verzekerd van het gewenste resultaat. Wij willen groeien, in alles. Kwaliteit, onze dienstverlening, opdrachtgevers en mensen. Daar gaan wij voor. We kunnen nog veel meer roepen, maar we vinden het leuker als jij het zelf ontdekt. SD Communicatie is begonnen in Rotterdam en doorgegroeid in Westland, de mentaliteit van ‘handen uit de mouwen’ is ons dus bekend. De medewerkers hebben stuk voor stuk een no nonsens-mentaliteit en zijn gedreven om het jou naar de zin te maken.

We komen graag in contact om persoonlijk kennis te maken en onze creativiteit te delen!

Merkversterkers

Shirley Schelkers
Irfaan Boedhram
Bel 0174 – 257 288 of mail info@sdcommunicatie.nl