Wij zijn de regisseurs voor jouw project

Alles draait om communicatie! SD Communicatie weet dit als geen ander. In 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een veelgevraagd én veelzijdig fullservice communicatiepartner voor tal van grote en kleinere organisaties in de regio Zuid-Holland.

Of het nu gaat om offline, online, publishing, branding, sociale media, events, (verkiezings)campagnes of vastgoedcommunicatie: SD denkt mee, voert uit én houdt de regie voor de perfecte strategie. Met een eigen studio, developer, een flexibel, creatief en out-of-the-box denkend team van creatives helpen wij u bij het bereiken van het optimale communicatieresultaat.

Ontdek ook de onbegrensde mogelijkheden van een professioneel bureau, waarbinnen doelgerichtheid, creativiteit, nieuwsgierigheid én bevlogenheid de kernuitgangspunten zijn.

Wij willen groeien, in alles. Kwaliteit, onze dienstverlening, opdrachtgevers en mensen. Daar gaan wij voor. We kunnen nog veel meer roepen, maar we vinden het leuker als jij het zelf ontdekt.

SD Communicatie: voor oprechte en optimale aandacht!

Strategie

Of je nu een eigen bedrijf start, een nieuw product in de markt wil zetten of een andere communicatie-uitdaging hebt: alles begint bij het bedenken en formuleren van een doeltreffende strategie. Wat dat betreft is je organisatie net een voetbalteam: je hebt een goede tactiek nodig. Laat SD Communicatie in dat geval je trainer zijn!

Wij gaan met je in gesprek over de doelstellingen en mogelijkheden binnen het gestelde budget. Efficiënt en effectief: dat zijn onze sleutelwoorden bij het ontwikkelen van je strategie. Samen met jou komen we tot het beste advies en een passend plan van aanpak, dat perfect aansluit op de doelstellingen, doelgroepen en de kernwaarden van je organisatie.

Heb jij een professionele uitdaging waar je wel een gediplomeerde en ervaren oefenmeester bij kan gebruiken? Bel ons, wij hebben ons trainingspak al aan. Nu jij nog!

Maak hier kennis met onze specialisten

Shirley Schelkers
John Dupuis
Irfaan Boedhram
Bel 0174 – 257 288 of mail info@sdcommunicatie.nl