Publishing

Redactie

Bij SD Communicatie kun je de volledige productie van een jaarverslag, magazine, boek of brochure neerleggen. Wij redigeren teksten, verzorgen interviews, schrijven redactionele artikelen, maken achtergrondreportages en produceren doeltreffende content voor sociale media, waaronder LinkedIn.

Bladmanagement

Bladen maken is een van onze passies en specialiteiten. Bij ons kun je terecht voor advies en de uitvoering, conceptontwikkeling en productie.

Niet tevreden over het huidige relatiemagazine of personeelsblad? Toe aan een nieuwe bladformule of behoefte aan een professional die de productie aan- en bijstuurt? Praat eens met de bladenmakers van SD Communicatie. Wij zetten onze jarenlange ervaring in het bladenvak graag in om je magazine weer nieuw leven in te blazen.

Personeelsbladen

Medewerkers zijn het meest waardevolle bedrijfskapitaal. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk om deze onmisbare schakels in de keten goed te informeren, motiveren en te betrekken.

Een personeelsblad is daarvoor nog altijd een beproefd en zeer effectief communicatie-instrument. SD Communicatie maakt personeelsbladen die binden: met een uitstraling die past bij het bedrijf en met de juiste balans tussen informeren en amuseren.

Fotografie

Met het juiste beeldmateriaal wint iedere communicatie-uiting aan kracht: of het nu gaat om een treffend portret bij een indringend interview, een fraai productshot in een folder of een inspirerend sfeerbeeld op een website, een plaatje zegt nog altijd meer dan duizend woorden.

Voor haarscherpe en pakkende beelden ben je bij SD Communicatie aan het juiste adres. Bij ons is de fotografie in professionele en ervaren handen. En door alles onder één dak te houden, kunnen wij copy en beeld zorgvuldig en treffend op elkaar afstemmen.

SD Communicatie: omdat bladen maken een vak is.

SD Communicatie - Publishing
Bel 0174 – 257 288 of mail info@sdcommunicatie.nl